NL | EN |

Van Hessen kijkt terug op een geslaagde beurs

Ook dit jaar was Van Hessen van de partij op Gastvrij Rotterdam, de vakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Deze keer in een nieuw jasje, want Van Hessen heeft een nieuwe stijl en frisse look. Maar wel met behoud van de kernwaarden: GUIDE, DELIVER, CARE.

‘Het was een feest om zoveel nieuwe gezichten, vaste klanten en gewaardeerde partners te verwelkomen op onze spiksplinternieuwe beursstand. Even van gedachten wisselen is altijd fijn, maar vooral onze visie op de huidige trends en ontwikkelingen op IT-gebied wordt erg gewaardeerd’, vertelt Peter Laheij, Business Manager POS bij Van Hessen.

VANHESSEN Gastvrij RotterdamHet is niet voor niets dat beursbezoekers altijd even langs gaan bij de stand van Van Hessen. Want naast de full service aanpak waar Van Hessen om bekend staat, bieden wij de allerbeste POS-oplossingen:

Oracle MICROS Simphony
De premium cloud hospitality managementoplossing, die de beste point-of-sale (POS) en back-office functionaliteiten biedt voor restaurants of F&B organisaties.

ICRTouch
Dit horeca kassasysteem is eenvoudig en intuïtief in gebruik. Deze alles-in-één horeca kassaoplossing met uitgebreide functionaliteiten, stelt het team in staat om doelgericht en efficiënt te werken.

QUORiON INViCTUS
Een Android gebaseerd kassasysteem dat geleverd wordt met vooraf geïnstalleerde software, groot touchscreen, stijlvol design en uitgebreide functionaliteiten. Gemakkelijk uit te breiden met de QOrder App.

Daarnaast werkt Van Hessen samen met de meest betrouwbare, innovatieve IT-partners op horecagebied.
Zoals Jamezz, die met hun oplossingen complete en gemakkelijke bestelapplicaties biedt.

Accountmanager Ghislaine Robbers benadrukt hoe belangrijk het is om objectief advies te geven en horecabedrijven te gidsen door de wirwar aan oplossingen in de markt. ‘Elk restaurant of horecabedrijf is uniek en je wilt de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. En na installatie kun je altijd rekenen op Van Hessen’s care & support. Met specialisten die voor je klaarstaan, van wanten weten en je snel en effectief helpen.’

QUORiON beursactie
Tot 21 oktober 2022 loopt de speciale QUORiON INViCTUS beursactie. Want ook in uitdagende tijden denkt Van Hessen met je mee. Klik op onderstaande link voor meer informatie, of neem contact op met Peter of Ghislaine om gebruik te maken van dit aantrekkelijke aanbod.

+31 180 442 800
POS.sales@vanhessen.nl

Profiteer nog tot 21 oktober van onze beursactie

 
Klik hier voor meer informatie over onze QUORiON INViCTUS beursactie, of neem contact op met Peter of Ghislaine om gebruik te maken van dit aantrekkelijke aanbod.

QUORiON beursflyer (pdf)
Van Hessen levert software voor hotel en software voor horeca

'Ik ben harstikke tevreden. Als er wat is wordt het direct geregeld. De bereikbaarheid en service is goed. Je kunt ze altijd aanspreken, alles uitproberen en trainingen doen. Gewoon heel fijn.'

Marina Baartman Cafe-restaurant 't Vliegende Paard
Van Hessen

Wolweverstraat 25
NL-2984 CE Ridderkerk
Tel: +31 180 442 800
info@vanhessen.nl

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Conditions(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
2022 VAN HESSEN - Alle rechten voorbehouden
Privacy policy | Algemene voorwaarden Van Hessen |