NL | EN |

We deliver.

Wij zorgen dat IT voor je werkt

  • Slimme planning
  • Uitmuntende uitvoering en installatie
  • Uitstekende service & support
  • Wij slaan samen de handen in elkaar

DELIVER.

Implementing your IT wishes

Bij Van Hessen zorgen we voor uitstekende installaties en zorgen we ervoor dat IT werkt. Op die manier kan jouw team zich concentreren op het leveren van de perfecte gastbeleving.

Het leveren van de beste full-stack IT-oplossingen voor de hospitality

Gefeliciteerd! Na grondig onderzoek, het verzamelen van informatie en vergelijken van leveranciers, is jouw keuze gemaakt. Hier begint onze gezamenlijke reis. De aanschaf van een nieuw systeem of IT-oplossing heeft altijd impact op jouw bedrijfsvoering. En het begint allemaal met de levering en installatie van de hard- en software.

Je vertrouwt erop dat alles goed komt. Maar je wilt dat jouw leverancier meer doet dan dat. Je wilt iemand die 100% betrokken is en jouw behoeften begrijpt. Het team van Van Hessen zorgt ervoor dat de installatie soepel en zonder gedoe verloopt. Altijd gedreven om goed werk af te leveren.

Een goed werkend IT-systeem zorgt voor rust

Oké, we begrijpen dat het installeren van soft- en hardware niet zo sexy is als het installeren van een glimmende barista koffiemachine. Met een goede kop koffie (of thee) uit zo’n machine, start je de dag altijd goed. En zo is dat ook met een goedwerkend IT-systeem. Elke dag weer probleemloos opstarten en werken, zorgt voor rust in tent. Onze installateurs en supportteam weten dan ook exact hoe ze je kunnen ontzorgen.

Meet the team
Van Hessen levert software voor hotel en software voor horeca

'Wij zijn heel tevreden, en dat komt ook door de mensen waar wij veel contact mee hebben. Het is makkelijk sparren. Het contact is laagdrempelig en de responstijd snel.'

Marijke Mesman Inntel hotels
Van Hessen

Wolweverstraat 25
NL-2984 CE Ridderkerk
Tel: +31 180 442 800
info@vanhessen.nl

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Conditions(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
2024 VAN HESSEN - Alle rechten voorbehouden
Privacy policy | Algemene voorwaarden Van Hessen |