NL | EN |

De full-service IT-partner voor de Hospitality

  • Vakkundige professionals
  • Full-stack IT-oplossingen
  • Persoonlijke ondersteuning van A tot Z

Guide. Deliver. Care.

Betrouwbare automatiseringsoplossingen zijn de ruggengraat van elk hotel of horecabedrijf. Maar om jouw bedrijf te laten floreren, moeten die IT-systemen wel meewerken. Het vinden van de juiste IT-partner is echter een uitdaging.

Bij Van Hessen bieden wij flexibele en slimme oplossingen die naadloos aansluiten op jouw specifieke wensen. Ons betrokken team van experts heeft gedegen IT-kennis en delen jouw passie voor de hospitality. Een groot aantal medewerkers uit ons team hebben jarenlang in hotels en restaurants gewerkt. En daarom voelen zij aan wat jij nodig hebt en begrijpen ze jouw wensen.

Wij adviseren en assisteren. En gidsen je door de wereld van IT-opties, leveren full-stack oplossingen voor de uitdagingen waar je voor staat en ondersteunen op alle mogelijke manieren. Samen zoeken we naar de juiste IT-oplossingen om jouw bedrijf te laten bloeien. Dàt is de kracht van Van Hessen.

Mission statement:

Van Hessen levert bewezen en doeltreffende IT-oplossingen voor de Hospitality en F&B. Onze dienstverlening is ongeëvenaard en omvat zoveel meer dan software.

Ons toegewijd team van experts combineert jarenlange horeca ervaring met actuele kennis van zaken. Wij leven ons in, geven persoonlijke aandacht en ondersteunen van A tot Z. Een full service aanpak met passend advies, vakkundige implementatie en het vertrouwde Van Hessen support.

Wij bieden stabiliteit voor klanten, leveranciers en onze medewerkers. Van Hessen is dé partner, voor nu en in de toekomst.

"Bij Van Hessen waarderen wij onze klanten en wij zijn trots dat wij hun IT-companion zijn.”

Ronnie Hinrichs, Managing Director

Wij streven altijd naar een goede, langdurige relatie met onze klanten. Zij kunnen bouwen op ons professionele team dat altijd helpt en assisteert, met welke IT-uitdagingen dan ook.

Stel, je staat voor een keuze. Dan is het goed om te weten dat wij je kunnen gidsen door het doolhof van IT-oplossingen. Op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie. Wij geven je rugdekking, installeren en zorgen dat het werkt. Zodat jij je kan richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Bij Van Hessen hebben we plezier in ons werk en kunnen we een goede grap waarderen. Maar wij beloven ook om er altijd voor je te zijn, wanneer je ons nodig hebt. Beschouw ons als jouw partner en IT companion. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Van Hessen is actief in de volgende landen:

Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Ivoorkust, Liberia, Guinee, Guinee-Bissau, Gambia, Senegal, Ghana, Togo, Benin, Sierra Leone en Cabo Verde.
Wij hebben kantoren in Ridderkerk, Amsterdam, Boortmeerbeek en Dakar.

World of Van Hessen

Laat een bericht achter. Wij nemen spoedig contact op!

Conditions*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Bel of mail ons direct. Of vul het formulier hiernaast in.

Van Hessen levert software voor hotel en software voor horeca

‘Wij hebben een goede klik met Van Hessen.'

Patty van der Meer The Albus Hotel
Van Hessen

Wolweverstraat 25
NL-2984 CE Ridderkerk
Tel: +31 180 442 800
info@vanhessen.nl

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Conditions(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
2024 VAN HESSEN - Alle rechten voorbehouden
Privacy policy | Algemene voorwaarden Van Hessen |