NL | EN |

Oracle MICROS Kitchen Display Systems (KDS)

Voor uitstekende keukenprestaties en een eersteklas service

Het runnen van een professionele keuken kan uitdagend zijn. Je moet goed organiseren, opgeruimd werken en volledige focus houden terwijl je ook nog eens creatief blijft. Alles valt en staat met effectieve en goede communicatie.

Onze Kitchen Display Systems maken je het leven gemakkelijker, waardoor je het servicetempo kunt bijhouden. Het zorgt voor een effectieve communicatie en gestroomlijnde werkprocessen en verlaagt de werkdruk in de keuken, waardoor de kans op fouten slinkt en de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daardoor kan je team top prestaties leveren, zelfs op het drukste moment.

De schermen kunnen handig worden gemonteerd in de keuken of pantry. De intuïtieve software geeft alle bestellingen weer en monitort de bereidingstijd en moment van uitgifte. In de MICROS Kitchen Display Systems kan er real-time feedback en diverse management rapportages worden opgevraagd.

Voor multi-property bedrijven en ketenrestaurants bewaakt het KDS-systeem de bereidingstijd van de gerechten, zoals vastgelegd in de operationele standaarden van de organisatie. Zo kun je gemakkelijk de prestaties van de individuele bedrijven vergelijken en op elkaar afstemmen.

Belangrijkste voordelen van het  Oracle Kitchen Display System (KDS)

  • Verhoogt de productiviteit
  • Zorgt voor een betere gastbeleving
  • Kwaliteitsverbetering
  • Reduceert vertragingen in de service
  • Versnelt de omloopsnelheid

Gedetailleerde rapportage en statistische gegevens

Weet wat de omloopsnelheid, tafelbezetting en besteding per tafel of bon is. Krijg real-time rapportages van alle keukenprestaties. De gemiddelde bereidingstijden voor de diverse gangen of gerechten worden continue weergegeven op de werkstations

 

Gestructureerde en heldere keukencommunicatie

De MICROS Kitchen Display Systems zorgen voor een optimaal functionerend restaurant. Integreer bijvoorbeeld bestellingen, keukenmanagement en ‘paging’ voor het personeel voor nog meer efficiency. Alles voor een soepel lopende operatie en de ultieme gastbeleving.

 

<< Terug naar Simphony POS
<< Terug naar RES 3700 POS
Van Hessen levert software voor hotel en software voor horeca

“Wij zijn al jaren een tevreden klant bij van Hessen. De persoonlijke benadering en ook erg belangrijk, de support die je krijgt bij vragen of problemen. Ze worden snel en accuraat opgelost! En dat wil je, ja toch?!”

Marijke en Ed Brouwer Mooi Zeist
Van Hessen

Wolweverstraat 25
NL-2984 CE Ridderkerk
Tel: +31 180 442 800
info@vanhessen.nl

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

"*" indicates required fields

Conditions*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
2022 VAN HESSEN - Alle rechten voorbehouden
Privacy policy | Algemene voorwaarden Van Hessen |