NL | EN |
Testimonials van onze klanten:

Oplossingen:

  • Suite8 PMS
  • RES 3700 POS

Wij werken al meer dan 20 jaar samen met Van Hessen, in eerste instantie met de ondersteuning voor Oracle en sinds een paar jaar ook met Systems voor al onze IT ondersteuning. Door deze combinatie is er een nog nauwere samenwerking. De professionaliteit en snelle reacties en adviezen zijn de sleutel tot succes tussen onze bedrijven. Binnenkort gaan we de zaken weer upgraden en we kijken nu al uit naar een jarenlange samenwerking.

Raf Willems – General Manager

Oplossingen:

  • Quorion POS

Wij hebben twee horecabedrijven waarvan een zaak die al 30 jaar bestaat. Dus wij zijn al lang klant is bij Van Hessen. Bij het openen van onze nieuwe zaak ‘Tapa Ti’ in 2018 hebben wij dus ook geen seconde getwijfeld om met Van Hessen samen te werken.

De producten zijn van zeer goede kwaliteit en eenvoudig om mee te leren werken. Dit was voor ons wel een vereiste aangezien wij met een groot team werken.
Wij kregen een gedetailleerde opleiding en uitleg over ons nieuw kassa-systeem. Wij zijn zéér tevreden over hun snelle en vriendelijke klantenservice. Zelfs tijdens het weekend werden wij snel verder geholpen.

Kortom: Van Hessen staat altijd klaar voor hun klanten en dit met een grote glimlach 😊. Wij zouden Van Hessen zeker aanraden.

Het team van Tapa Ti & De Kasteelhoeve

 

Oplossingen:

  • Suite8 PMS
  • Conference & Catering Management
  • RES 3700 POS
  • Materials Control

Uitstekend systeem, zeer compleet en goed doordacht van A tot Z. Makkelijk te begrijpen en te gebruiken voor een nieuwe gebruiker. Gedetailleerde en op maat gemaakte rapportage. Het enige ongemak zou de “logheid” van het systeem zijn, waardoor het niet via een webbrowser kan worden gebruikt.

In vergelijking met de concurrenten is de service na verkoop het grootste voordeel! Het team is toegankelijk, lokaal, vriendelijk en technisch onderlegd.

Sebastien François – Director Revenue & Commerce

Oplossingen:

  • Suite8 PMS
  • Conference & Catering Management
  • MICROS e7 POS

Het is een sport geworden om via het internet je mening te ventileren. Terecht of onterecht, positief of negatief, aan u de keuze. Toch hield ik eraan om uitzonderlijk mijn appreciatie voor de firma Van Hessen neer te pennen. Niet onbezonnen, maar heel bewust!

Het hele team verdient vandaag even ‘in de spotlights’ te staan. Dag en nacht staan ze klaar om ons te helpen waar nodig. En indien het moet, komen ze ons ter plaatse assisteren. Geen woorden, maar vooral daden. Bovendien staan specialisten klaar om onze wensen naar de realiteit om te zetten. Niet alleen bij de aankoop, maar des te meer, tijdens de nazorg. Ik ken de firma al meer dan 25 jaar. Elke medewerker heeft een passie voor ICT, hotellerie, maar vooral voor de klanten. Daarom wil ik hen graag de hoogste score geven!

Goede wijn behoeft geen krans … al kan ik jullie wel vertellen dat deze wijn bijzonder aan te bevelen valt. De firma Van Hessen verdient ‘Une Medaille d’or!’

Benedikte De Bruycker – General Manager

 << Overzicht van onze klanten

Van Hessen levert software voor hotel en software voor horeca

'Ze zijn zeer stabiel en vakkundig, hebben 24/7 service en goede producten die up to date zijn.'

Tjitte de Wolff Hotel Tjaarda Oranjewoud
Van Hessen

Wolweverstraat 25
NL-2984 CE Ridderkerk
Tel: +31 180 442 800
info@vanhessen.nl

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Conditions(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
2023 VAN HESSEN - Alle rechten voorbehouden
Privacy policy | Algemene voorwaarden Van Hessen |